17 Kasım 2010 Çarşamba

Bobo'nun sağlık durumu..


Öncelikle hepinize mutlu bayramlar diliyorum:)

Bu sabah Hurriyet'in internet sayfasında okuduğum bir haberi paylaşayım sizinle. Haberin başlığını gördüğümde şok geçirecektim resmen.. Başlık şöyle: ''Bobo'nun yürüyecek hali yok!''

Bobo'nun Gençler maçı öncesi sakatlandığını kadroya bu sebeple alınmadığını biliyoruz. Fakat durumun bu kadar ciddi olduğunu hiç birimiz bilmiyorduk. Haber şöyle devam ediyor:

''Yıldız futbolcu belindeki kasın sinir sistemine baskı yaptığı bu nedenle koşmanın yanısıra yürümekte bile zorlandığını söylerken, tedavisinin devam edildiğini açıkladı. Bobo'nun sahalara ne zaman döneceğinin belli olmaması teknik ekip ve yönetimin elini kolunu bağlarken, şube sorumlusu Serdal Adalı konuyla ilgili şunları söyledi: 'Belindeki sorunlar çözülmez ve orantısız gelişen kas yok edilmez ise bu oyuncunun futbol yaşamı tehlikeye girebilir.' ''

Kulüp doktorumuz da Bobo'nun tedavisinin Almanya'da devam edildiğini ve durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağını açıklamış resmi sitede..

Gelelim Bobo'nun sakatlığı devam ederse önümüzdeki maçlarda forvetimizin kim olacağı tartışmasına.. Gençler maçında Holosko'nun forvet olması gerekirken hiç bir etki gösteremediğinden midir bilinmez, Q7 onun yerine zorladı kaleyi.. Bi nevi Schuster Dayı Quaresma'yı forvet oynatmış oldu.. Nobre sakat, sakat olmasa Holosko'dan bi farkı yok.. Eğer Bobo'nun sakatlığı daha da uzayacak olursa forvet sıkıntısından zor günler yaşayacağımız apaçık ortada..
Galatasaray'dan bi farkımız olmadığını da görmüş olduk böylece.. Adamlar oynatacak forvet bulzamazlarken onların durumuna biz düştük..

Bobo sözüm sana.. Bi an önce iyileş ve sahalara dön.. Konya maçında bizle olamayacaksın fakat Galatasaray derbisine bari yetiş.. Bizi kurtarsan kurtarsan ancak sen kurtarabilirsin..

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Bobo ciddi şekilde sakatlanırsa ilk10'a giremeyiz bu sezon.

chora dedi ki...

Nobre'yle de Holosko'yla da olacak iş değil.. Bobo'nun acil toparlanması lazım.. Gördük Q7 sakatken neler yaptığımızı..