1 Eylül 2010 Çarşamba

Maço Romantik Futbol

Aydın Yılmaz, suçu: küpe takıp saç uzatmak. Takım arkadaşı Baros'un tercihleri golleri sayesinde konuşulmazken Aydın Galatasaray camiasının abileri tarafından eleştirilir. Futbolu 5 para etmez, etse saçına başına bakılır mı, bilmem.

Mehmet Aurelio, suçu: kişisel kavgaları sonucunda Ricardinho'ya arkadan tekme atmak. İbrahim Üzülmez'in elmacık kemiğini kıran Ali Tandoğan transfer olduğunda en fazla 1 gün tartışıldı, Aurelio geldiği kulübün renkleri dolayısıyla hala kabullenilmiş değil. Danny Mills'e yumruğu basan Nouma halk kahramanı.

Arda Turan, suçu: sevgilisi için sinema kapattırmak, stil giyinmeye çalışmak. Yanlış yapmış Arda abilerimize, oysa sinema kapatabilmek için futbolu bırakmak birinci koşul futbolculukta. Parmak arası terlik giymiş, yakışıyor mu 100 yıllık kulübün kaptanına hiç!

Selçuk Şahin, suçu: taş gibi bir manken hatunla ilişkisi olmak. Düzgün ilişkin olsa yaranamıyorsun, yalnız olup geceleri takılmaya çıksan adın gececiye çıkıyor, hele gay misin Allah korusun, tövbe et. Hem yeteneksiz hem çapkın, yok artık!

Fatih Tekke, suçu: yanında silah taşımak. Ağır abilerimiz için normal bu konular, taşısın çocuk, kanında var delilik. Trabzonlu adam çekti mi gözünü karartır vurur, öyle devletin polisini rahatsız etmeye gerek yok.

Futbolcular insan değil günümüz gladyatörleri sizin için. Bir maç için 10 gün kampa alınmaları gerekir. Onlar başsız birer böcek gibi, ne yaptıklarını asla bilemezler. Sevgili, fuckbuddy, fahişe, arkadaş hiç kimse hayatlarında olamaz, olmamalı. Penislerini kullanmak için mutlaka belediyeden izin almaları gerekir.

İki yüzlüsünüz. Özel hayata saygınız yok. Avrupa'da futbolcuların günlük giyinişlerini inceleyip ağzınızın suyu akar, Kewell'ın atkısı, Ljungberg'in pantolonları hayranlık nedeni olur ama Türk futbolcusu Türk halkına örnek olmalıdır nedense. Kumaş pantolonlu şakirtlere layıksınız, arabesk kültürüne boğulup ölmek en büyük tutkunuz. AKP hükümeti müstehak size, özgürlüğün anlamını asla öğrenemeyeceksiniz. İran gibi voleybolcularımız tesettürle oynadığı zaman tatmin olursunuz.

Ey futbolun maço romantikleri: Sizi sevmiyorum, beni sevmenizi de istemiyorum.

Hiç yorum yok: