13 Ağustos 2010 Cuma

nacizane muhtemel kadrom..



Evet ligin ilk maçı geldi.. Yarın sabah 11 de kartallarımız İzmir yolcusu.. Günübirlik İzmir yolculuğu ne kadar mantıklı onu çözemedim. Elbet hocanın bi bildiği vardır deyip ilk 18'e ve ardından muhtemel 11'ime geçeyim..

Hakan, Cenk, Ekrem, Erhan, Ferrari, Zapo, Üzülmez, Ernst, Necip, Onur, Nihat, Nobre, Bobo, Delgado, Tabata, Quaresma, Ersan, Guti.

Kadroda Hilbert, Holosko ve Fink'in olmaması dikkat çekici.. Bucaspor'un adının Holosko ve Fink ile beraber anılması sebep midir aklıma gelmio değil..

Plzen maçında devleşen Hakan, Villarreal maçında ''cenk'aver'' Cenk.. İkisi de birbirinden müthiş ama ilk maçta daha tecrübeli olan Hakan formayı alacaktır..

Defansta Sivok'un olmaması Ferrari'nin işine geldi bu maç ilk 11 de başlar.. Zapo'nun gönderilmesini isteyen taraftar ve oynamasını isteyen Schuster.. Kazanan taraf Schuster ve Zapo oyunda. Üzülmez son maçta görülmedi ama bu maçla deli olduğunu bi kez daha göstercektir.. Erhan mı Ersan mı? Erhan'ın Ferrari'yle iyi iş çıkaracağını düşünüyorum..

Orta sahada, defans önünde Ernst mutlaka olmalı.. Vazgeçilmez benim için.. Guti ve Necip ile iyi iş çıkarır.. Nihat ve Quaresma'yı önlerine aldık mı tek forvet Bobo'yla işi bitirir geliriz diyorum ben..

Goller mi? Onlar da bi Bobo bi Quaresma'dan geldi mi tamamdır. Buca da seyreylesin napalım:))

1 yorum:

Kerem Akbaş dedi ki...

merhaba Radyospor daki programımızda blogunuzu tanıtmak istiyoruz. Bana mail ile ulaşabilir misiniz? Blogta mailinizi bulamadım.

Sevgiler.